Presentator

U bent zelf te verlegen om te presenteren? Maak dan gebruik van Sander. Met zijn vlotte babbel praat hij graag uw avond aan elkaar. Hij is begonnen tussen de schuifdeuren en is inmiddels presentator van grote shows voor zowel kinderen als volwassenen. Zo presenteerde hij o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de heropeningen van Xenos en hij mocht artiesten aankondigen zoals Glennis Grace. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren zoals Kraak de Kluis.

Naast presenteren kan Sander ook buikspreken of goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden.

Openingen
Allround Entertainer Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt.

Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.

Tijdsduur:
In overleg

Prijs:
Op aanvraag